СолверПИ -смоле 705Р

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 705Р СолверПИ -смоле 705Р полyимиде смола је за напредне композитне матрице смоле, углавном се користи за припрему композит високих перформанси

Mahsulot detali

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 705Р

СолверПИ -смоле 705Р полyимиде смола је за напредне композитне матрице смоле, углавном се користи за припрему високих перформанси композитних материјала се топи у високим температурама заснован на смоле композитних материјала имају широку палету апликација.

СолверПИ -смоле 705Р се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

лТемпературу преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

лОдлична механичка и електрична својства и механичка својства;

лДобро се топи проток својства;

лДобар за складиштење стабилност.

Употребу производа

Под грејање (80-100) држава са армирате влакна отопити без костима, а онда је препрег гел времена захтеве, додатно преполимер на 120-150стање.

Када се користи као је топло-отпорне епокси смолу Модификатор, у истопљену државе и епокси смола помијешана различитих величина, се може припремити од стране разних топло-отпорне разреда система за нови епокси смолу испуне услове за термални учинак различитих области отпорна епокси смолу.

Индекс квалитета

Екстеријер

Гел за време (171)

Жућкасто лепљења

300-600

So'rov