СолверПИ -смоле 7051

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 7051 СолверПИ смоле 7051 је за напредне композитне матрице смола је у широкој употреби у производњи композитних материјала високих перформанси

Mahsulot detali

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 7051

СолверПИ смоле 7051 је смоле за напредне композитне матрице је у широкој употреби у у производњи композитних материјала високих перформанси, посебно је погодна за високу температуру и бакра високе температуре одевали ламинати и друге производње, то може да замени Керимид701А полyимиде смола.

СолверПИ смоле 7051 се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

лТемпературу преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

лСолвент одличан отпор;

лНизак коефицијент термалне експанзије (ЦТЕ, Т-оси);

лВисоки бакра пилинг снагу;

лДобар за складиштење стабилност.

Употребу производа

У зависности од разблаћивање од јаког садржаја захтева, ацетон и друге органска отапала могу користити. ЦЦЛ када се припрема са чисто смоле на мање од 80стање Разблаћени раствараи да млечну садржај од 40-65% за употребу. Када је броминатед епокси смолу припремио ЦЦЛ компатибилност са додатна количина броминатед епокси смолу од чисто 20% или мање, и додајући одговарајући износ од неорганске ватроотпорне Ал (ОХ) 3, на мање од 80стање са раствараи разререн је да је јаког од 40-65% садржаја може да се користи, употреба појачати влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) је припремио препрег секција ламинат за употребу.

Утимателy оствари индекс перформанси

На температуру преласка у стакло (Тг) 250

Пламен ретарданцy (УЛ-94) ХБ / ВИ / ЈАЧИНА

Бакарни фолија гули снагу (ибс / у)7

Механичка својства, термалну стабилност и електрична својства упоредива са Керимид701А.

Индекс квалитета

Екстеријер

Солидан садржај

Гел за време (171)

Црвенкасто браон вискозне течности

40-80%

200-600

So'rov