СолверПИ -смоле 7005

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 7005 СолверПИ смоле 7005 полyимиде смола је смоле за напредне композитне матрица се углавном користи као високо-температурни трење материјал обликовао

Mahsulot detali

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 7005

СолверПИ смоле 7005 полyимиде смола је смоле за напредне композитне матрица се углавном користи као материјал за високо-температурни трење обликовао производа и Матрица смоле има изврстан топлотни отпор и механичка својства, добра компатибилност са разним филери, са добро флексибилност. Такође је погодан за припрему висока отпорност (Лав) температура солидан само-за подмазивање механички делови. Са неки органски раствор (ацетон) је распуштена, за припрему препрег влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано, у широкој употреби у пољу високе температуре Омер засновано композитних материјала. Као и топло-отпорне епокси смолу модификаторе, под различитим условима однос може припремити разне топло-отпорне разреда новог епокси смолу система упознати различите области потребног епокси смолу топлотни отпор.

СолверПИ смоле 7005 се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

Температуру преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

Одлична механичка и електрична својства и механичка својства;

Добра ниска температура за складиштење стабилност.

Употребу производа

Након једнообразно помешана са разним прах, под одређеним условима за обликовање.

Били растворио у ацетон и других органских раствор, решење смоле који је направљен од стране одређених како треба, за припрему влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано препрегс, ламинати за употребу.

Течни смоле растворио у неки органски раствор као што је ацетон, направио одређене како треба, према потребе различитих пропорција епокси смолу мељавине се може припремити од стране разних топло-отпорне разреда новог епокси смолу система, упознати у различитим областима, посебно поље електрична изолација епокси смолу материјалне топлотни отпор захтеве.

За леиење процес (референца)

180/ 2 х + 200/ 2 х + 230/ 4-6х

Индекс квалитета

Екстеријер

Тачке топљења

гранулације

флуидност

Гел за време

Блед прах

70-90

150х

15-25мм

160-250с

So'rov