СолверПИ -смоле 7002

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 7002 СолверПИ смоле 7002 полyимиде смола је једна од напредне композитне матрице смоле сорте, у широкој употреби у производњи високо перфор

Mahsulot detali

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 7002

СолверПИ смоле 7002 полyимиде смола један је од сорте смоле напредне композитне матрице, у широкој употреби у производњи композитних материјала Високе перформансе, то може да замени Керимид601 полyимиде смола. Углавном користи (дијамант, нитриде кубних бор) брушење точак и трења материјала биндер и ватростални пресоване производ Матрица смоле има изврстан топлотни отпор и механичка својства, али такође погодан за припрему висока отпорност (Лав) температура солидан селф подмазана механички делови. Доступне органске раствор (ДМФ итд) је укинут за припрему препрег решење за одређене млечну садржаја, за припрему влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано смоле, на пољу високе температуре смола базиран композитних материјала примјењују.

Карактеристике

Температуру преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

Одлична механичка и електрична својства и механичка својства;

Добар за складиштење стабилност.

Употребу производа

Након једнообразно помешана са разним прах, под одређеним условима за обликовање.

Разлагање са неки органски раствор (ДМФ, итд.), решење смоле који је направљен од стране одређених како треба, за препрегс за припрему влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано, ламинатес за употребу.

Носио са органским раствараи, који је (ДМФ итд.) је укинут за припрему решење смоле одређене планове, према потребе различитих пропорција епокси смола мељавинама се може припремити од стране разних топло-отпорне разреда система за нови епокси смолу упознати различитих композитних материјала и електрична изолација материјала за епокси смолу топлотни отпор захтеве.

Користи у процесу хитније је суперхард напоран

1 . производ користи Термо-формирајуће, притиском на температури: 220 ~ 230 . Притиском на притисак: 15 ~ 25МПа. Притиском на пут са дебљину у чланку, можда. Одређене параметре на следећи начин:

Тхицкнесс(мм)

10

20

25

25

Притиском на тиме(мин)

40

50

90

100

2 . секундарни леиење температура криве линије: температура у рерни на 200пре слободу; инкубира за 1 час је подигнута на 200; инкубира 1 час затим грејала на 220; Онда су се загревали са 230-240инкубира на 4-5 сати; коначни итд кад рерна температура падне испод 100да бисте уклонили производе.

Индекс квалитета

Екстеријер

Тачке топљења

гранулације

флуидност

Гел за време

Блед прах

80-100

200 -1000 х

8-20мм

с 100-600

So'rov