Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Термопластичним Висока температура Полyимиде премаза

Mar 01, 2016

Име производа:Термопластичним Висока температура Полyимиде премаза

Бр . артикла:СолверПИ -Превлака 1001

Висока температура Полyимиде премазаСолверПИ -Превлака 1001је полимер премаза с висока отпорност на температуре, стабилна хемијска својства као и одличан диелектрииним. Због својих физичких и хемијских запажено, често служи као великог обима интегрисано коло електрика слој изолације, метални површинског премаза, површински пассиватион слој, блокирају материјал, Јон имплантација и тако даље. То је у широкој употреби у хемијске индустрије, навигацију, ваздухопловства, авијације и мицроелецтроницс поље. То је карактеристика висока отпорност на температуре, ниска отпорност на температуре, отпоран је на радијацију, отпорност на корозију хемијске, упијања влаге, хyдролyсис отпор, одлична изолација перформансе и добар оксидације стабилност, ватра спречавање нонцомбустибле, није токсична, еколошке заштите, добро приањање, флексибилност, високе тврдоце, утицај отпора и изузетне претражити отпор од фарбе филмски углаиам и тако даље.

Употреба:Арименидо даске које је тешко да приложите (нерђајући челик, алуминијум, бакар, титанијум премаза на магнезијума легуре, хром каросерију)

Индикатори ефикасности:

Услови

Туристиике

Изглед

окер-браон

Солидан садржај

25

Густинаг/цм³

1.29 г/цм3-1.60 г/цм3

Висцоситy(мПа.с)

945-1500

Коефицијент дилатације23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

Коефицијента трењаПВ = 0.33 МПа·м / с

0.01-0.02

Носим волумен(мм3/ цн.м)

1.0-3.0

Диелектрииним цонстант(1КХз)

3.0-3.5

Површински ресистанце(Ω)

1015-1016

Волумен отпораΩ·м

109-1014

Применљиво температура

-260-400

Термално распадање

≥580

Со спреј отпора

≥1500000

Приањање

≥80

Киселина-отпорност

Отпорна на сона киселина, танко Сумпорна киселина, хлороводониина киселина

Аалкали отпора

Хладно отпора ниске концентрације алкали алкохол

Старење отпора

≥1500000

Остале ставке

Отпорност на органска отапала и разних уља

Грађевинске технике:

1. Апликација технологије: сликање или комешање па после прскам, ролер премаза метода као што је слој на површину металне супстратом, дебљину премаза може се одредити према стварним потребама (Превлака могу у складу са стварне ситуације, користећи формамиде солвентан разблаћивање, разблаћивање након премаза мора да иду заједно у изградњи) након сушења 20-ак минута, премаза за основни материјал у топлу експлозију пећ 80 ℃/х , 120 ℃/х160℃/х280 ℃ /х температура је програмиран за леиење, контролише гријање 2 ℃ / мин, омогућило да се охлади на собној температури природно после за леиење, Отпечаћивање премаза потребу да буде завршен у року од недељу дана.

2. Басал захтев: металних површина мора бити полирани или утицати на симбиози снаге, да се бави стари чисте металне површине. Премазни металних површина чувати сув, чист, јак и глатка, изградња температура је 10 ℃ да 35 ℃.

3. Напомена : Током изградње, Полyимиде премаза избегавајте влага, избегавајте прашине и не може се користити са другим раствараи, боја, требало би да је градилиште добро вентилирана. Премаза који су опедед потребу да буде готово најкраћем, неотворене премаза дугорочног очувања испод 15 ℃, обратите пажњу на моистурепрооф, наставите вентилирајуће. Избегавајте контакт с кожом за дужег временског периода, када користите раствор не садржи отровни, запаљиви, непостојане органске супстанце, када се може извршити у складу са опште метод фарбе.

УВ леиењу процес

1 . метод: Спреј за површине под ув светло на раздаљини од 200 мм испод, око 30 мин, вертикално зрачење у начелу је премаза површина не лепак за руку, Наиме, лечење је довршено. Ако је премаз површине веће, то мора се уселити за леиење процес ув лампом или прска на површину.

2 . метод: Прво стави Превлака површине под ув лампом на удаљености од 300 мм за вертикални зрачењем око 10 минута, затим прскање површине под ув лампом на удаљености од 200 мм за вертикални зрачење око 10 мин, а онда опет премаза на површини од ув светло на удаљености од 100 мм за вертикални зрачењем око 10 минута ,. У принципу, када не прскам површине лепак за руку, то је наиме комплетан за леиење. Слично томе, ако Превлака површине веће, то морате помјерити у леиење процесу од ув лампом или спреј на површину.

(Напомена : Ова метода служи као референца снага 2 кw ув лампом, у истом процесу се могу прилагодити према величине ув лампу напајање одговарајуће ув лампу и Удаљеност између премаза површина и зрачењем времена.)