Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Развој ПИ на Интернатионал

Sep 15, 2014

‍‍‍‍‍‍

На курсу за развој и садашњу ситуацију пластике специјално инжењеринг на интернатионал

Специјални инжењерски пластика је на међународном од 60-двадесетог века до почетка осамдесетих, развио у совјетској нас хладног рата наорућању два тата друштвене потражње за нову генерацију Високе перформансе полимерних материјала. Раније познат као Висока температура полимери (у смислу релативне инжењеринг пластику). У овом тренутку, познатија као специјални инжењерски пластике (Супер Енгинееринг пластику) или Високе перформансе полимери (Високе перформансе од полимера), откако је 60-их година у полyимиде (ПИ) је покренут у раним 80 с за комерцијализација услуге ПЕЕК у последњих двадесет година, главни сорти успешан развој и индустрализација имају: 1 полyимиде (ПИ); 2 полиамид имиде (ПАИ); 3 полyетхер имиде (ПЕИ); 4 полyарyлате (У-полимер); 5 од полyпхенyлене сулфид (ППС); 6 полyсулфоне (ПСФ) 7 полyетхер сулфоне (ПЕС); 8 полy етер етер кетоне (поглед), итд...

Полyпхенyлене сулфид се најчешће користи, највећа врста је познато да Американац, Филип и Јапанска компанија као што су Ву Yу, формирао величине више од тридесет хиљада тона. Тако цене од друге сорте су умањене.

Покојни (1981 комерцијализација) развој ПЕЕК смоле, тренутној размери тржишту минималне у вези 2000т/y и цена је највиши износ, на јапанском тржишту за 13000 јена ($ 118/Кг) /Кг.

Специјални инжењерски пластику, у поређењу са другим главне карактеристике две врсте материјала се може резимирати на следећи начин:

(1 ) физичка својства

А . топлоте нивоу високе (обично дефинише као УЛ температура индекс од више од 150 степени Ц);

Б . механичка снага (Опште за опште пластике 2 ~ 4 пута);

Ц . је свеобухватан запажено (као што је радијација отпорност, отпорност на температуру, отпорност на временске).

(2 ) обрада технологија:

А . обраду високе температуре (обично у 300 ~ 400 ℃);

Б . ињекцију притисак (обично 120МПа ~ 160МПа);

Ц . (опште намене пластике калуп мора да се подгреје и хлађење насупрот);

Препоручује се Д. врела тркача.

(3 ) са високим додатну вредност (обично између 1 ~ 10 милиона долара по тону, за десетак пута од опште пластику);

(4 ) дуго индукциони период развоја тржишта.

(5 ) сорта је монополизед од стране неколико великих производње и снабдевања.

Од 1981 до 1993 године 12 година, на тржишту скали достићи ће о 400т/y. Од 1993 до после периода брзи раст, десет година на просечну стопу раста досегле 15% годишње.

‍‍‍‍‍‍