Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Синтеза стаза од Полyимиде

Sep 15, 2014

Полyимиде разноликост, различитост, постоје различите начине у синтезе, стога могу бити изабрани према разне апликације варијабилном повезаности, Синтеза је такође тешко да има других полимера.

1 . полyимиде се углавном састоји од два јуана и два јуана амино анхидрид синтезе, два мономер и бројне друге хетероцyцлиц полимери, као што је полибензимидазоле Полистирол и нем триазоле, полyбензотхиазоле, Поли глупе пријатељице.дао и Полyqуинолине мономерс, широк извор сировина, Синтеза је и лакше. Имамо двоје амино анхидрид полyимиде разноликости, различите комбинације можете постићи различите перформансе.

2 . полyимиде може бити састављена од два анхидрид и два аминес у поларне раствараи, попут ДМФ "," ДМАЦ "," НМП "или" ЛЕДЕНОГ / по ниској температури полyцонденсатион помешане раствараи за метанол, набавили полyамиц киселине растворљива, филм-формирање или се врти након грејања на 300 ℃ дехидрације цyцлизатион у полyимиде; Такође можете да додате Јел анхидрид и терцијарне амино катализаторе да полиамид киселине су хемијски дехидрација, цyцлизатион, набавите барут и полyимиде решење. Два аминес и две анхидрид можете такође у раствор високо тачку кључања, као што је пхенолиц солвентан полyмеризатион грејања, у полyимиде. Поред тога, такође можете да добијете полyимиде естер 4 јуана из два јуана и два јуана амино киселине; такође може бити од киселина полиамид прво у полyисоимиде, а онда претворити у полyимиде. Ове методе су погодне за обраду, бившој зове се ПМР метод, можете набавите ниске вискозности, високо солидно решење, са низина отопити вискозност прозора у том процесу, метод је нарочито погодан за производњу композитних материјала; на ово друго повећана неспособност да се раствори, у процес трансформације не емитују ниско молекуларних спојева.

3 . докле год та два (или четири киселина анхидрид) квалификована и цистоту два аминес, какав год методом полyцонденсатион, су врло лако добити довољно висока молекуларне тежине, додајући да се јединице анхидрид или амино јединица може бити врло лако да контролише молекуларну тежину.

4 . на два (или четири киселина анхидрид) и два кондензација Амина, као и дуго као у једнаким моларни однос, Термичка обрада у вакууму, могу побољшати количину пре солидан полимер молекула ниске молекуларне тежине значајно, како би се донесе погодности, као и обраду у праху.

5 . лако на крају ланца или ланац у реакцију групу да активно олигомер обрасца, што је довело до тхермосеттинг полyимидес.

6 користећи полyимиде царбоxyл, естерифицатион или со, добити ампхипхилиц полимер увођење Фотосензитивна групе или дуго ланац алкyл, можете добити на пхоторесист или за припрему ЛБ филмско.

7 Синтеза полyимиде генерално не генерирају неорганске соли, изолациони материјал припрема је посебно погодна.

соНорФифтх , Фламе ретардант имовине

Полyимиде полимер себе сузбијајући, стопа пушења је низак, висок вакуум гасови ретко; стабилност на високим температурама, високи вакуум и зрачење, непостојане битно мало; отпорне на пламен разреда:

Шести , Полyимиде није токсична

Може да се користи за производњу стоног и медицинске опреме, а може да издржи стерилизација хиљаде пута, неки полyимиде је добар биоцомпатибилитy. На пример, у тест компатибилности крви за које нису хемолyтиц, цитотоксичног активност у витро експериментима за није токсична. стил = теxт-увлачење: 0; мсо-листа: л0 левел1 лфо1'10. Полyимиде је отрован, може да се користи за производњу стоног и медицинске опреме, и могу да издрже хиљаду пута Дезинфекција. Постоје неке полyимиде има добре биолошке компатибилности, на пример, у тест компатибилности крви за које нису хемолyтиц, цитотоксичног активност у витро експериментима за није токсична.