Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Крута пене стабилизатор

Feb 22, 2016

Типични подаци:

Изглед:светло жуте да амбер прозирна течност

Садржај активног материјала:100%

Висцоситy (25 ℃ ,МПА .с ):400-1200цп

Моистуре (%):&лт; 0,3%

Карактеристике:

1 . због јединствено дизајнирану молекуларну структуру стабилизатор ригидна пене Силибасе-2899, то даје производ супериоран капацитета у емулсифyинг, нуклеус формирање и пена се стабилизује.

2 . Силибасе-2899 ригидна пене стабилизатор има добар неспособност да се раствори и стабилност у унапред припремљена системима који садржи полyетхер полyол, вода, Амина и отпорне на ватру. То даје унапред припремљена полyол добро

транспарентност и добра флуидност током процеса узбуркано. Посебно је добро искористите у ХФЦ-245фа систему.

3 . са Силибасе-2899 ригидна пене стабилизатор, 'маказе ред' и ' мали са тако буљавим и празно ' феномена очигледно може бити смањен или чак и елиминисан. Униформа густине и високо затворене ћелијске структуре се може добити, изолација и механичка снага пену може бити

повећана.

Како се користи:

Предлажу се користи нивое од 1 до 2 дела Силибасе-2899 адитив по 100 делова полyол. Оптимални Сурфактантне утовар требало да се дефинише за одређену пене формулацијом.

Паковање и складиштење:

Ригидна пене Силибасе-2899 стабилизатор је доступан у 25-кг бубњеве и 250 кг бубњеве.

Век трајања стабилизатор ригидна пене Силибасе-2899 у затвореном бубањ је 24 месеци на собној температури.

Друга имена:

Силикон Сурфактантне за крута пене стабилизатор, ригидна пене стабилизатор, силикон за крута пене, силикон стабилизатор, силикон Сурфактантне за ципелу Соле, стабилизатор за ПУ Соле, пена стабилизатор, силикон за ПУ једини ригидна пене, силикон за крута Полиуретанска пена пластике.