Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Полyимиде Филм

Oct 13, 2015

Полyимиде филм је један од првог полyимиде робе широке потрошње, за моторни слот изолације и кабловску амбалаже. Основни производи су ДуПонт Каптон, серија YоуТубе од Упилеx и Канека Апицал. Прозирна полyимиде филма соларних ћелија се може користити као тањир меко дно. "Икару " је једро је произведена помоћу полyимиде филм и влакана, као и у сектору топлотне енергије, полyимиде влакна се може користити за филтрирање врелим гасовима, полyимиде предива може бити одвојен од прашине и гаса посебно хемијски материјал.
Боја : као на изолациона фарбе за магнет за жицу, или како је високо-температурни премаза.
Напредне композитне материјале: за сегменте ваздухопловства, авиона и ракета. То је једна веома високо-температурни структурних материјала. ПР ., амерички план за авионе брзина је дизајниран 2.4 М, лет Поврсинска температура од 177 ℃, захтева роком трајања од 60000 х, је пријавила да је утврђено као 50% од структурних материјала да термопластичним полyимиде матрицу смоле графитна армирано композитни материјал, износ од сваког авиона је око 30 т.
Влакна : еластични модул после угљен влакна као материјал за средње и високо-температурни филтера и радиоактивне супстанце отпоран на метке, отпорно на ватру, тканина. Цхангцхун , Кина има производњу полyимиде производа.
Пена : као Висока температура изолациони материјал.
Инжењеринг пластике: тхермосеттинг такође термопластичним, термопластичним обликовање могу користити и за обликовање ињекција или калуповање трансфером. У главном за подмазивање, заптивање, изолација и грађевинских материјала за себе. Широки полyимиде материјали су почели користити компресор ротарy Вејн, карике и посебна пумпа фоке и други механички делови.
Мембране : за разне гасова, као што је раздвајање водоника / угљеника, азота / кисеоника, угљен диоксид / азот или метан, итд., да бисте уклонили влагу из ваздуха у угљоводониине храни гаса и овај алкохол. Али исто као на первапоратион мембрану ултрафилтратион. Од полyимиде топлоте отпор и органски солвентан својства, има посебан значај у одвојености органски гасова и течности.
Електронске компоненте и полупроводник индустрије

Дрћи се: Одређене полyимиде може користити и као у пхоторесист. Постоје негативне и позитивне гумени лепак, са резолуцијом под-микрона. И пигмената или боје може да се користи уз филм боја филтера, што може значајно да поједностави обраду операције.
Апликација микроелектронична уређаја: користи као у интерлаyер диелектрииним слој изолације, као тампон слој може смањити стрес и побољшати принос. Као заштитни слој може да смањи утицај околине на уређају, такође можете честица са заштитним ефекат, смањивању или уклањању меке грешке (меко грешка) уређаје. Полупроводни индустрији је високо-температурни полyимиде лепка, у производњи Полупроводни материјали и дигитализације системе МЕМС цхип, од полyимиде слоја механичке добру проводљивост и Затезна чврстоћа, помаже да се побољшају полyимиде слој и један слој Самолепљиве полyимиде и метални слој се таложи између. Високе температуре и хемијске стабилности на полyимиде слој и метал игра разне изолације спољне средине.
ЛЦД-оријентисани агент користи: полyимиде у ТН-ЛЦД, СХН-ЛЦД, ТФТ-ЦД-а и будуће аспекте ферроелецтриц кристалима материјал за приказ поравнавање агенте заузима веома важну позицију.
-Лаган материјал: као пасивни или активни wавегуиде оптички материјални прекидача материјала, који садрже флуора полyимиде у опсегу таласна комуникације прозирне полyимиде као стабилан цхромопхоре матрицу материјал може бити побољшана секс.
Влажност : Употреба хyгросцопиц линеарне експанзије својих принципа можете користити за прављење сензор влажности.