Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Остале функције од ПИ (Полyимиде)

Sep 15, 2014

Густину ПИ је 1.28-1.48 г/цм3, са повећањем степена имидизатион, густине ће се повећати; Када који садржи стране групе у главном ланцу, густине биће мања. ПИ има веће истезање, про-, Притисна чврстоћа, механичке имовине која припада средње и горње нивое, високо апсолутну вредност, поготово у високо високо модул је истакнута функција њена механичка својства.

Љигавац отпорна Самолепљиве ПИ има одличан димензионалне стабилности, што је врло истакнути.

Најистакнутији перформансе ПИ је његова отпорност топлоте је висока, температура распадања температуру преласка у стакло, термални учинак имају већи, а због континуиране високе температуре. Континуирани Радна температура је 250 ℃.

Одлична електрична изолација својства ПИ, у широк спектар температура диполе губитак изузетно је мали. То је најбољи цорона отпора, или је то због две врсте хемијских реакција за стварање Цорона: оксидације активни кисеоника атоми распадање; реакција оксидације озона, хидроксида су врло отпорни. ПИ припада посредничку диелектрииним материјал.

ПИ има добру стабилност за уља, органска отапала, разререно киселину, али није отпорна на јаку оксидације са концентровану сумпорну киселину и пушио азотну киселину, такође не алкали отпорна врста и ферментирани пару. Дошло је до оксидативних деградације у улози јак оxидантс. Алкали и водене паре ефекат учиниће ПИ имиде прстен отварања и кичма фрактура се јавља, у резултирајућем изведби.

Због великог броја ароматичног молекуларног ланца ПИ прстен структуру, која упија радијацију способност врло јака, стога има одличан радијације отпора, може издржати у неутрон електрон, 7 зраке, УВ зрачења, зрачења околине, у изведби је веома ограничен.