Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Важно полимер материјала од Полyимиде

Sep 15, 2014

Полyимиде је врста важно полимер материјала су широко распрострањена у свим видовима живота, због њене важну улогу у индустријском развоју од стране многих земаља као ограничења извоза стратешких ресурса. У том контексту, ЈИАНДЕ град СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ ЦО., ЛТД. и независно развијена полyимиде могу бити масовне производње, разбијање блокаде наше земље у иностранству.

Полyимиде високим температурама до 700 ℃, његова снага је слична метала, најпознатији од свеобухватног учинка класе материјала који се органски полимер, полимер материјала у свим торња. На представи, производња влакана, полyимиде пене, пластику и други производи имају био у широкој употреби у авијацији, ваздухопловство, мицроелецтроницс, нанотехнологије, кристалима, одвајање мембрана, ласерски поља. У индустрији је генерално сматрам да"Нема полyимиде не би данас је микроелектронична технологија". Али због Р &амп; Д улагања, дуг циклус, производње потешкоће, цео свет је Американац, Јапан, Русија, Аустрија и неколико других земаља да овлада напредну технологију. Због свог стратешког значаја, ове земље су на техничке блокаде у Кини, ограничења извоза.

2009 . године, европских и америчких земаља са годишњим производњом од 30000 тона полyимиде, али наша земља је мање од 20 тона. У овоме је позадина од полyимиде је постала уско грло ограничавање кинеске индустрије, развој науке и технологије, ЈИАНДЕ град СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ ЦО., ЛТД. у 2010 години успјешно развио можете постићи масовна производња полyимиде, и даље је развио за производњу високо молекуларни материјал је боље од тога полyимиде полyимиде папир. Папир је резултат полyимиде полимер материјала даљи полyмеризатион резултира полyимиде на основу овог материјала, топлотни отпор и снага су боље него код полyимиде, стигли до светских већина напредном нивоу. ЈИАНДЕ град СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ ЦО., ЛТД. и рекао Yанг Цхенг, полyимиде влакна пре наших производа, увезених производа су око четири стотине хиљада, 2008, 2009 или тако, цене, време испоруке је у хетерономy. Зато што је ово, наше компаније морати ни за нагодбу, наше производе да уђу на тржиште у 2010, 2011, почело проверу ваљаности тржишта, страних компанија за амортизацију, цена исеци на пола.

У овом тренутку, ЈИАНДЕ град СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ ЦО., ЛТД. је на свету само доступан са на полyимиде је синтетизовао до готових производа линије производних капацитета предузећа, папир ће бити стављен у производњу на крају у полyимиде