Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Ароматични Полyимиде (Полyимиде, која се зове ПИ)

Oct 16, 2015

Ароматични полyимиде (Полyимиде, зове ПИ), је један од најбољих укупне перформансе органски полимер материјала, мора Антикорозиона анти-умор, Висока температура, отпорност на хабање, утицај отпора, мале густине, ниске буке, дуго сервисирање живот и одлична Висока температура перформанси (Лонг Терм-269 ℃ ~ 280 ℃ без дисторзија); Термално распадање температуру може да износи и до 600 ~ Ц, је један од највећих у термалну стабилност је полимер врсте до сада, на-269 ℃ теини хелијум не продрмам. То је био у широкој употреби у аеродинамика, авијације, простор, аутомобилски, мицроелецтроницс, нано, ЛЦД, многе високе технологије поља мембране, ласер, електричне апарате, медицинска опрема, прехрамбених производа, познат као "рјешавању проблема."
Полyимиде је високе перформансе инжењеринг тхермопластицс има не само изврстан топлотни отпор, машинства, Електроизолационе, пропадање отпора и анти-радијацијске својства, такође испољавају одличан термичку обраду перформанси, може бити топлоте обликовао, екструдиране хране и ињекција калуповање методе.
Полyимиде са стаклених влакана, графитна, Политетрафлуороетилен (ПТФЕ) и графитом композита, значајно побољшање на механичка својства и која се сама за подмазивање отпорна на хабање од полимерних материјала.
На полyимиде можете извршити као филм, такође можете да обликовање за поверљиве делове лулу, бару и сложене структуре, као што су Зупчаници сеал прстење, лежајеви и конектори, итд. Као алтернативу метала у одређеним ситуацијама, керамике, тхермосеттинг везивних елемената, термопластичним и најтежи ниској температури термо-формирање полyимиде идеалан материјал.

Кључ функције полyимиде (у даљем тексту назива "ПИ")
истакнути термички обраде карактеристике
Изврстан топлотни отпор
Одлична механичка својства Ø
Одлична препорука поинт перформанси
Отпорност на корозију одличан
Добар фрицтионал својства (само-за подмазивање, отпорне на хабање)
Када обрада нема малих молекул ослободи
упијањем влаге
отпорне на анти-радијацијске
могу поново користити
самогасиве полимер, пушио стопа
Није токсична
Апликација:
Области главна апликација: полyимиде као невероватан наступ најмодернију материјала, са својим одлична електрична изолација, отпорност на хабање, отпорност на високу температуру, радијације и физичко механичких карактеристика, у индустријске машине, електронски апарати, инструменти, нафтно поље апликације хемикалија, градјевинске машине, комерцијалне опреме, мерење, анализе, медицинске опреме, и транспортне опреме и текстил брзи раст, постала је једна материјала најнапреднија технологија из области глобалног ракете , ваздухопловства, авионима и другим незаменљиво. Са аеродинамика, аутомобилски, посебно одрживог и брз развој у индустрији електронике, хитно захтеве електронски уређаји, мањи, лакши и високих перформанси и високе доступности *. Запажено полyимидес пуно тога да понуди у овим областима, своју тренутну стопу раста је остао на око 20%, и има широку изгледе за развој.
Електронику и полупроводнике: штампани коло укрцава, електрични конектори и изолатори, конектори, бртве, кристалима приказује и чипс став, Висока температура утичнице, конектори, штампани струјног кола и компјутерски хард дискови, интегрисано коло обланда носач, материјала, топло-отпорне кабл, терминала, утичнице.
Аутомобиле и авионе: делове мотора за гориво системи млазни мотор компоненте, компресора и делове генератора, спона, сплине јоинт и електронске комуникације уређаја, пумпе и пумпа за насловну, карике, Зупчаници, ламела, лежајеви, који носе холдер и бртве, итд., можете да смањите тежину компоненте, али и продужити живот.
Анализа и медицинске опреме: вентили, вентил места, фитинг и конектори.
Индустријске машине: као што је Висока температура мотора, пумпе и компресоре су само-подмазујељ лежајеви, изолатори, отвор поставу, изолација, заптивање прстење, карике, Зупчаници, компресор ламела и клипне машине, опрема покрови, потисак прстена, итд и...
Пословне опреме: топло-отпорне делове брзе фотокопир и ласерски штампачи, цлаw одвајање папира, ролер осовина капицама, топлоту опрему, ротирајуће и папир диск спојнице.