Bosh sahifa > Новости и знања > Kontent

Апликација Полyимиде и представник производа

Sep 15, 2014

(1 ) ваздухопловства и врхунске технологије. НАСА -е (УСА НАСА) за производњу авиона за велике брзине, у потрази за структуру смола, термопластични полyимиде и повезан је са групом имиде синтетичких полимера су студирали. У су реактивни групишете неколико могуће, изабрани су пхенyлетхyнyл групе. Због тога врста спојева пружа све у свему најбољи наступ, има дуг период за складиштење на собној температури, за леиење одлична карактеристике полимера. 80 прошлог века АКРОН универзитет је почео да студира на радни крај пхенyлетхyнyл имиде олигомер, неколико повезано компанија као што су националне СтарцхандЦхемицалЦомпанy, у нади да ће то ове технологије. Јапан и Американац развијају нови век од авионе (ХСЦТ), авион, који је носио 300 путника, брзина лета 2 пута више од брзине звука, са роком трајања од 60000 сати (око 6,8 година), тежину скоро 400 тона. Али због повећања телесне температуре повећава са авиона брзине, површинске температуре од око 200 ℃-50 ℃; у исто време, да пређе на полетању и искрцавање у атмосфери, лет 1 пута мора да ℃-50 и 200 ℃ температуре два пута. Графитна армирано епокси композити нисте користили, па малеимиде (БМИ) адитив ПИ и ПИ термопластичним појаве колико времена захтевају. Ниска термална експанзија ПИ рјешава проблем композитних термални стрес, своју супериорност је битније. Као што: ① као полупроводник филм и неорганске мембрани печаћење влаге. Ниска термална експанзија ПИ Превлака материјал као заштитни филм полупроводник елемента, мозе да превазидје неорганске мембрана мехура, крек појављивање стопа. Као спремиште које нису термални стрес елемената са Алфа Реј заштитним филма. ③ за флексибилне штампани плоцу, која је најважнија корист од ПИ танки филмови. Могу ли форекноw, Ниска термална експанзија ПИ са свеобухватном запажено, широко примениће се аеродинамика поља и микроелектронична технологија.

(2 ) мицроелецтроницс индустрији. ПИ као нови материјал за заштиту и електронских компоненти за повезивање. Последњих година, да би се задовољио на брзину преноса сигнала, побољшати функцију захтеве електронско коло, ПИ има доњи диелектричне константе. Електроизолационе константу од опште Хомо ароматичне термопластичним филмова ПИ танка је у опсегу од 3.0-3.5, услов је смањен на испод 2,5, Тг вриједност треба да буде већа од 400 ℃, дебљина филма у 0,5-10 М. У студији ПИ нанофоам филмови, поред употреба полy пропилен оксид је такође користе ПММА, ПМС (полy метхоxy стирен) као термално разлагање полимера. Направљен од ПИ нано пене филма (пречник 8нм, пору је 20%) диелектричне константе у 2,5 је на следећи начин, да се испуне основни услови. Поред тога, ПИ нано пене филмска компанија са ИБМ ПИ, одличан термалну стабилност и распадање полимера блок, пресадим кополимеризацији и постати, своје диелектричне константе је мање од 2,5 филма дебљине 0,5-10 μСв м, пена порозности је 20%, о 10нм у пречнику, а можете у испуњавању потребе мицроелецтроницс индустрије. Али постоје и нано пору колапс колапс (скупи) проблем за додатно ресавање

(3 ) полyимиде са низак коефицијент термалне експанзије. Композитни материјали су формиране Полимерни материјала за метал, керамику и остале неорганске материјале више заслузује пазњу. Али у односу на неорганске материјале, Полимерни материјали топлотни отпор је релативно сиромашног, коефицијент термалне експанзије (ЦТЕ) од две велике, сложене, заједно са промена температуре, биће термални стрес од композитних материјала пуца и других непожељних појава. Стога различитих композитних материјала до термалне експанзије коефицијент разлика од термо стреса је важан проблем. Као лидер у полyимиде полимер материјала, људи желе да користите своје запажено у исто време, можете смањити коефицијент термалне експанзије, то боље и неорганске материјале композит са. Полyамиц киселине (тата) полимер неупадљиво припрема тата помешане решење, и онда гипс филм, сушења имидизатион, добио на ЦТЕ за тату решење гипс филм 210-6/К, флексибилност је добар, нема пуцања феномен. Поред тога, можете користити и за Ниска термална експанзија ПИ са више од две врсте аминес два и два анхидрид копомилера, механичке мешање кополимеризацији систем, додајући адитиве који садржи металне Јона, као што је додавање 4-30 одсто адитив који садржи металне Јона ПИ, поред штап у стакло, металне и остале неорганске материјале су значајно побољшана, али и због Сај-ОХ постојање танке флексибилне.

(4 ) полyимиде пене. Полyимиде пена материјала према структури је подељена у две категорије: тхермосеттинг полyимиде пене (као што су бисмалеимиде (8 М 1), полyимиде тип ПМР) и термопластичним полyимиде пене. Полyимиде пена материјала од стране центра за истраживање НАСАЛанглеy, осмишљених у сарадњи са УнитикаАмерица, који је био у широкој употреби у авион, воз, кола, брод итд... Предности су: прво, добар топлоте изолација и Звучна изолација ефекат; је отпорна на ватру, анти-ватра, нема дима, нема штетних гаса; Пена густине по захтевима висока, ниска температура; Промена; Добра флексибилност и еластичност. Нанометар ефекат нано полyимиде пене материјала и њихова физичко-хемијске карактеристике под посебно је у центру пажње тренутног истраживања. На високим пољима као што су бушење нафте, авијације и аеродинамика поља као што је извираики сателит, пројектил оружје опрема као што су висока отпорност на температуре делова, полyимиде пене материјала ће бити у широкој употреби.

Полyимиде предност је била ограничена на отпорност на температуру, радијација отпора, њене механичке перформансе је још увек далеко од остварења жељени ниво полyимиде структуру. Главни разлог је на бази полимера неспособност да се раствори синтетичких технологија поред незрелост, имиде метод разлика и врте технологија има велики проблем. Велике чврстоће, високе апсолутну вредност, Висока температура отпорна и отпорна радијације полyимиде влакно је изазвало опсежне пажњу широм света, а то ће привући више истраживача да учествују у истраживање и развој, које ће донети нови корак напред за истраживање и развој од полyимиде влакана.

Са развојем аеродинамика, аутомобил, посебно за развој у индустрији електронике, хитна потреба за електронску опрему минијатуризацију, лагани, високе функције. Одлична полyимиде је био на екран је вештина у потпуности, своју стопу раста је одржана на око 10%. У овом тренутку, развој тренд је да вам представим структура Амина два бензена или друге посебне инжењеринг пластичне легуре, како би се додатно побољша отпорност топлоте, или ПЦ, тату и друге инжењерске пластику легура за унапређивање његова механичка снага.