Полyимиде смола композитни 15% молибдена Дисулфиде

Име производа: Полyимиде смола композитни 15% молибдена Дисулфиде Бр . артикла: СолверПИ-композитни 15М

Mahsulot detali

Име производа: Полyимиде смола композитни 15% молибдена Дисулфиде

Бр . артикла: СолверПИ-композитних 15М

6001 СолверПИ смола може уед за авионе, авијације, аутомобил, канцеларијске опреме, електро и опреме елецтрицониц сциенцифиц инструмент, индустријске машине, опрема за производњу и тако даље. На полyимиде је у доброј форми за апликацију околину која може бити температура опирање, запечаћене, димензионалне стабилности, деформације без фрактура, као што је сеелинг прстен, потисак прање клизање правац, ване вакум пумпа, вентил даску, опрему и тако даље.

Псигуран СолверПИ-смола 6001

100 % чиста полyимиде смола може бити хитније калуп, ињекција обликовање, истискивање обликовање. 100 % чиста полyимиде смола има изванредне предности у полyимиде серији, као што су највећа механичка својства, најбоље електричне и топлотне изолације својства, високо темпеатуре хабање-ресист(хигх ПВ валуе) одлична диментион стабилност.


Производи се углавном користе у: окружење које имају високе захтеве у механичка својства невиности, инслатион, инслатион топлоте, коефицијента трења. Типичне апликације укључују вавле место, топлотну изолацију заклон, плазма заваривање пиштољ, турбина прстен, тајминг опрему била, који носе протезу, штампач папир искљуиујем батице, пауза блок, осецајуци локатор и тако даље.


Композитне смоле СолверПИ-6001 са молибдена дисулфиде

Спојене СолверПИ смола 6001 производ је формирана са 15% молибдена дисулфиде у компресију калуп је додао у полyимиде смола која има одличан отпор на хабање имовине и заптивање препертy у окружењу високог вакуума.


Производ се углавном користи у супер вакум и бајонет. Овај композитни материјал успјешно затворила хиљаде центрифугална пумпа која се углавном користи у уље рефинерy、цхемицал фацторy、поwер станица и других течности у руковању опремом. Овај производ се користи као Иома од пумп、тхроат бусхингс、аxлетрее правац који може заменити метал、грапхите、силицон Карбид и други композитни материјал да знатно побољшају еффициенцy、релиабилитy и растућег учинковитост пумпу.


Је карактеристика производа може ефикасно смањити вероватноћи заглавио кад пумпа ради, и мања уста прстен гап преко 50%.


Апликације и енвирнментс:рефинерy、боилер феедwатер、центрифугал пумп、схиелд пумп、субмергед пумп、магнетиц вози пумп、цхемицал гнојиво плант、сулпхуриц киселине биљке и тако даље.

Пренос средњег: ниског густине олефин、Тхе бензин и течно засићеност медиум、стронг цорросиве、хигх и ниске температуре.

Могу да реше проблеме као следи: кратки лифетиме、аир муддy、греат вибратион、беаринг сеизуре、инеффициент、поор лубрицитy、а мали број честица.

Овај производ може се применити на такву врсту пумпа:

(1) Центрифугалне пумпе: уста ринг、слидинг правац

(2) Бусхинг потопљеног пумпа: средњи

(3) Пумпа за штит: клизна правац, да реши проблем насилног подмазивање

(4) Магнетни диск пумпа: клизна који носе и оклоп, да реши проблем присилно подмазивање.


So'rov