Bosh sahifa > о нама

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике".

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција. Поново се комбинују са стаклених влакана (ГФ) графитна (ЦФ), Политетрафлуороетилен (ПТФЕ), графит, молибден легура која дисулфиде итд, то можете увелике побољшати укупне перформансе композитни полимер материјала, нпр механичка својства, само-подмазивање, носе-отпорност. То је био у широкој употреби у многим пољима као ваздухопловство бродоградње, аутомобилске микро-електронике, електрицно коло, хемијски опрему, добро механика итд.

Дизајнираних годишњи производни капацитет од мономер и полyимиде смола произведена од стране СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ са независним интелектуалном својином је 500 тона. То је прва домаћа производња ентерприсе то схвати на полyимиде индустрализација. Укључујући термопластичним полyимиде и тхермосеттинг полyимиде, разноврсног производ је комплетан. У овом тренутку наши главни производи су:

1 . термопластичним Полyимиде:

· Термопластичним Полyимиде иестица
· Термопластичним Полyимиде Моулдинг прах
· Термопластичним Полyимиде течности
· Термопластичним Полyимиде профил
· Термопластичним Полyимиде лепка

2 . тхермосеттинг Полyимиде:

· Тхермосеттинг Полyимиде у праху
· Тхермосеттинг Полyимиде течности
· Тхермосеттинг Полyимиде композита
· Тхермосеттинг Полyимиде профил

3. Полyимиде Мономер:

· СолверПИ -Мономер 6ФДА
·
СолверПИ -Мономер АХХФ
·
СолверПИ -Мономер БТДА
·
СолверПИ -Мономер ХФБАПП
·
СолверПИ -Мономер ТМАХ

Пена 4. Полyимиде:

· Полyимиде крути пена
· Флексибилни пене полyимиде

5 Полyимиде смоле:

· СолверПИ -смоле 6002
· СолверПИ -смоле 7002
· СолверПИ -смоле 70СY1
· СолверПИ -смоле 70СY2
· СолверПИ -смоле 705Р
· СолверПИ -смоле 7005
· СолверПИ -смоле 7051

6 Полyимиде премаза

· Термопластичним Висока температура Полyимиде премаза

7 Полyимиде композитни материјал

· Композитне смоле полyимиде 15% ПТФЕ
· Композитне смоле полyимиде 15% графита
· Композитне смоле полyимиде 40% графита
· Полyимиде смола композитни 15% графита и 10% ПТФЕ
· Полyимиде смола композитни 15% молибдена Дисулфиде

8. Полyимиде кристалима поравнавање Агент

· СолверПИ -решење 625

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је напредна технологија производње са јаке контролабилности; Специјалиста за "ПК" надгледа целог процеса производње (сировина, средња производа и тако даље), тест, првокласна квалитета, стабилним пословањем, исплативе производе, конкурентне. Има неки систем менаџмента квалитетом дуже, научне и јак Р &амп; Д и након продаје услуга тима, пружајући највише довршити техничке подршке купцима.

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ има јак Р &амп; Д тим на челу са пост-доктори. Укључујући господари, доктори и професори из повезаних поља, има прве класе Р &амп; Д центар и лабораторију у Кини.

Добро дошли у контакт СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ.